Vespatocht Bollenstreek Game

31 mei 2024 10:00 -16:00
Kabeljauwsteeg 1 Noordwijk aan zee

Ook dit jaar staat de Vespatocht weer op het programma. Op vrijdag 31 mei staan de scooters in Noordwijk voor ons klaar. Ook voor een luchtige helm wordt gezorgd.

Vespa Bollenstreek Game

Met de wind in de haren, ontdekt u de schitterende bollenstreek. In een interactieve Vespa game, strijdt u met en tegen uw collega’s uit het andere team. Zoek verschillende locaties op de route, beantwoordt vragen, kom in contact met de locals, en leg uw creativiteit vast tijdens ludieke foto opdrachten.

Wordt uw team het winnende, dan wordt uw team beloond met een echte Vespa Game trofee en de eeuwige roem.

 

In samenspraak met u maken wij 2 teams, die binnen de Vespa Game een mooie tour maken langs de duinen, over de boulevards en door de bollenvelden. De teams worden onderweg uitgedaagd met opdrachten en vragen over de diverse locaties. Gedurende de gehele game ben je samen met je team en met de Game captain. Het is een interactief spel, waarbij de deelnemers op een leuke en luchtige manier elkaar en de omgeving beter leren kennen.

 

De Vespa teams staan gedurende het spel met elkaar in contact via smartphones en moeten ook via deze weg beelden (foto’s) uploaden. Dit resulteert in een prachtige collage van toffe en ludieke beelden van deze gezellige dag. Uiteraard blijven de handjes onder het rijden netjes aan het stuur.

 

We zullen in 2 groepen rijden zodat zowel beginners als gevorderden veilig de route af kunnen leggen, deze gaat voornamelijk over fietspaden maar uiteraard moet er wel eens een kruispunt overgestoken worden. Voor het besturen van een Vespa dien je in het bezit te zijn van een bromfietscertificaat dan wel rijbewijs. Het zijn ‘zware’ scooters dus zorg er voor dat je niet op je slippertjes aan komt als je weinig tot geen ervaring hebt. Je kan er (vooraf) ook voor kiezen samen met iemand een scooter te delen, boek dan samen met een collega en geef dit dan wel even aan bij de opmerkingen. Mocht u onverhoopt (kleine) schade veroorzaken aan de scooter dan is er een eigen risico van €250.

Bij de huur van de scooters zijn te leen: pedelec helmen deze zijn zeer licht en comfortabel, maar er zijn ook jethelmpjes (scooter helmen). Op locatie kunnen jullie kiezen en passen.

We (st)rijden dus in 2 teams, elk een eigen route. Onderweg ontmoeten we elkaar voor een heerlijke lunch in de appel- en perenboomgaard van Landgoed de Olmenhorst.
Bij terugkomst in Noordwijk heeft Björn van de Vespaverhuur een mooie prijs voor het winnende team, een trofee aan welke eeuwige roem is verbonden!

 

In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit:

10.00-10.30u Ontvangst met koffie/thee en een koek bij Vespa Verhuur Noordwijk prijsuitreiking
(adres: Kabeljauwsteeg 1 Noordwijk aan zee).

10.30-10.45 u  Na een korte instructie van de Vespa’s en de uitleg van de Vespa Game, wordt de groep in tweeën gedeeld en kunnen we op pad.

10.45-12.30 u  Vespa Game deel 1, bollenstreektour richting lunchlocatie via 2 verschillende routes

12.00-13.30 u  Lekkere lunch bij landgoed de Olmenhorst. Per persoon krijg je: 1 x koffie/fris (non alcoholisch drankje) of Olmenhorst sap (appel, peer, zwarte bes), 1 x twaalfuurtje bestaat uit 3 items: soepje van de chef, kroket op brood en belegd broodje. Meer gebruik mag uiteraard maar dien je zelf af te rekenen.

13.30-15.30 u  Vespa Game deel 2, bollenstreektour richting Noordwijk via 2 verschillende routes

15.30-16.00 u  Retour Vespa Verhuur Noordwijk voor de grote prijsuitreiking (Kabeljauwsteeg 1).

Inloggen om in te schrijven

Tandemsprong

Tandemsprong

1 juni 2024
Vliegveld Midden ZeelandVerdere informatie volgt. Hou onze website in de gaten voor de definitieve aanmelding.

Gezins- en familiedag

2 juni 2024 10:00
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe, Noorder Es 1, 8426 GW Appelscha
Op zondag 2 juni a.s. is weer de bekende gezins- en familiedag van de PV. De gezinsdag is een geliefde activiteit bij veel leden. Een gezellige dag voor het gezin / familieleden, die dit jaar weer in Appelscha bij Duinen Zathe wordt gehouden.

Inloggen om in te schrijven

Shrek de musical

9 juni 2024 14:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
gepresenteerd door het Rijswijks Jeugdtheater
Beleef een betoverend avontuur met de musical Shrek! Deze geliefde klassieker neemt je mee naar een wereld vol kleurrijke personages, grappige momenten en onvergetelijke muziek. Reis mee met de onwaarschijnlijke held Shrek en zijn trouwe metgezel Ezel, terwijl ze proberen de mooie prinses Fiona te redden uit de klauwen van de gemene Lord Farquaad. Het RJT voert je met deze voorstelling mee op een magische reis vol humor, avontuur en emotie voor het hele gezin. Mis het niet! 

Inloggen om in te schrijven

Fietstocht Bourtange

19 juni 2024 10:30
Bourtange, Marktplein 2, restaurant 's Lands Huysuys
PV Triangel organiseert een fietstocht in Groningen, in de mooie omgeving van Bourtange, in het Historisch Westerwolde.
Bij Groningen denk je aan uitgestrekte akkers, klei en een verre horizon, maar Westerwolde is anders. Hier geen rechte lijnen maar slingerweggetjes, kronkelende beekjes en glooiingen.

Inloggen om in te schrijven

Musical Jesus Christ Superstar

Musical Jesus Christ Superstar

20 juni 2024 20:00
Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 Utrecht
Zet je schrap voor Jesus Christ Superstar, dé rockmusical van 2024. Puur, rauw en ongeëvenaard in een moderne versie van regisseur Ivo van Hove en een sterrencast bestaande uit Jeangu Macrooy, Lucas Hamming, Paul Groot, Paul de leeuw e.v.a. De tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber vormen samen met een live orkest, de basis voor dit in het Engels gezongen theaterspektakel. De voorstelling duurt 100 minuten en heeft geen pauze.
verhaal van hoop 
Jesus Christ Superstar gaat over een groep mensen die de wereld wil veranderen en hoe dat eindigt in de grootste beweging ooit. Een voorstelling over aanbidding en verraad. Verheerlijking en laster. Macht en opstand. Maar vooral: een verhaal van hoop. De meer dan 20 nummers van het originele album uit 1970 vormen het fundament van deze voorstelling.
 

Inloggen om in te schrijven

André Rieu op het Vrijthof

André Rieu op het Vrijthof

12 juli 2024 18:30
Brasserie Vrijthof 9

Andre Rieu staat met zijn wereldberoemde Johan Strauss orkest voor de 18e keer op het Vrijthof in Maastricht. Het hele plein zal tijdens de maand juli omgetoverd worden tot een prachtige openlucht theater. 

Brasserij Vrijthof 9 biedt tijdens deze concerten terras-arrangementen aan.  Dit houdt in : een plek op hun terras inclusief een luxe 3-gangen diner ( drank NIET inbegrepen).

De activiteit zit vol, aanmelden niet meer mogelijk.

4-Daagse stedentrip Lissabon

4-Daagse stedentrip Lissabon

25 september 2024 07:15 - 28 september 2024 22:20
Lissabon
Lissabon is dé stad van fadomuziek, azulejos, de heerlijke lokale pasteitjes van Belém en natuurlijk van de waardige gele trams die nog trots dienst doen in de smalle, sfeervolle straatjes. Druk geklets in koffiehuisjes, het romantische Alfama en de typische Portugese keuken. Laat je trakteren op verse visjes, fado en vergezichten in de Portugese hoofdstad, Lissabon straalt een sprankelende schoonheid uit! 
 
Sana Metropolitan Hotel in Lissabon **** 
Ligging: Het viersterren Sana Metropolitan Hotel is gelegen net buiten het historische centrum van Lissabon nabij Praça de Espanha. Vanaf het hotel is het 10 minuten lopen naar de metro, die je naar het oude stadscentrum van Lissabon brengt. 
Kamers: Alle kamers in het Sana Metropolitan beschikken over een king-size bed of twee twin bedden, een badkamer met bad of douche en toilet, een LCD tv-scherm en een minibar. 
Verzorging: Jullie verblijven in dit hotel op basis van logies en ontbijt. 

Inloggen om in te schrijven

Bollenmand vullen

7 november 2024 19:00
Kwekerij Van Oostwaard, De Akkers 17, 9636 CB Zuidbroek
Een workshop helemaal in het teken van de komende voorjaar. Klinkt misschien nog vroeg, maar je weet het: Tuinieren is vooruitzien! En om in het voorjaar te kunnen genieten van 'bloeiende bollen', is het najaar dé tijd om ze te planten. En zeg nu zelf: wat is er nu mooier om de lente te verwelkomen dan met een mooie mand met bloembollen. 

Inloggen om in te schrijven

Emma Heesters

22 november 2024 20:00
Rijswijkse Schouwburg, Generaal Spoorlaan 10 Rijswijk
Beleef een onvergetelijke avond vol muzikale pracht tijdens Emma Heesters' Live in Theater! Geniet van haar betoverende optreden met live band, waar ze haar eigen nummers ten gehore brengt en vertelt over haar magische ervaring naast Andrea Bocelli. 
Laat je verrassen door haar verhaal over waar het allemaal begon: haar wereldberoemde covers én haar doorbraak na Beste Zangers.
Stap binnen in haar muzikale wereld, rechtstreeks van het scherm naar het podium, zoals gezien bij de TV-show Stars on Stage.
Mis deze kans niet om Emma Heesters live bij ons te zien schitteren!

Inloggen om in te schrijven

Vooraankondiging stedentrip Wenen

26 november 2024 09:00 - 29 november 2024 23:00

Inloggen om in te schrijven